Навіть якщо ви на дієті, не варто повністю виключати з раціону хліб, вважають фахівці. Експерти назвали дві важливі ознаки, які допоможуть без промахів вибрати якісний та корисний хліб, інформує Ukr.Media.
Термін придатності
Не варто вибирати хліб із тривалим терміном придатності. Він говорить про те, що в буханці містяться консерванти та хімічні компоненти, що збільшують термін придатності продукту.
Простий склад
Уважно ознайомтеся зі складом хліба на етикетці. Експерти перерахували інгредієнти, з яких має складатися корисний хліб: борошно, олія або маргарин, яєчні продукти, цукор, дріжджі хлібопекарські, сіль.
Якщо склад, позначений на етикетці, зрозумілий і простий, у ньому немає нічого, то хліб можна сміливо купувати — такий продукт принесе лише користь.
Ні для кого не секрет, що найкорисніший хліб можна спекти вдома на власній кухні. З покроковими перевіреними рецептами зробити це легко і просто, а ароматний, пишний домашній хлібець порадує домочадців.
Джерело: ukr.media