Під час вагітності Мілла Йовович дуже погладшала, набравши близько 30 кг.
“Я стала такою величезною! – писала актриса на своєму сайті. – Неймовірно! Все, що я робила, це з’їдала на сніданок три рогалики з маслом, декілька пампушок, желе й вершки. І раптом, бац! Мої ваги почали зашкалювати”.
Як схудла Мілла Йовович? Швидко! Сіла на індивідуальну дієту, розроблену відомим дієтологом Гарлі Пастернаком.
Суть дієти: прийом їжі 5 разів на день – 3 повноцінних страви на день і 2 закуски. Кожна порція має включати в себе п’ять необхідних елементів: білок, складні цукри, харчові волокна, жири й воду.
Завдяки дієті Мілла дуже швидко повернула стрункість фігурі. Детальніше дивіться фотогалерею.
Меню на день від Мілли Йовович:
Сніданок: злакова каша, приготована на знежиреному молоці і чай.
Другий сніданок: 1 шматок знежиреного сиру, 1-2 яблука, вода.
Обід: таїландський салат з курчати – близько 70 грамів крилець курчати без шкіри і листя салату, маїсова коржик без додавання пшеничного борошна, вода.
Полудень: в’ялене м’ясо індички з приготованими на пару овочами, вода.
Вечеря: лосось, приготовлений на пару, плов із суміші зернових, зелений чай або вода.
Хочеш дізнатися про секрети стрункої фігури знаменитих жінок? Читай статтю “Як схуднути? Дієти від зірок”.
Джерело: lady.tochka.net