Теплий салат з буряка, який краще за вінегрет

Так чи інакше, ми звикли, що буряк — головний коренеплід для таких страв, як шуба або вінегрет. Зізнатися, це ми частково в цьому винні. Ну давайте подивимося більшість наших рецептів: легкі і знайомі кожному. Саме тому салат з буряка з цибулею виділяється смаком і практичністю, інформує Ukr.Media.

Спробуйте приготувати цей теплий салат. Він, по-перше, не вимагає особливих витрат. По-друге, має стандартний смак з невеликими доповненнями. Ну і крім того, доступний кожному. Головне, не скупитися на етапі покупки інгредієнтів. Результат вийде смачнющим, ми гарантуємо!

Інгредієнти:

  • 400 г вареного буряка
  • 250 г цибулі
  • 2 зуб. часник
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 2 варених круто яйця
  • сіль
  • свіжа зелень

Приготування:

  • Спершу почистіть і поріжте цибулю. Та не просто поріжте, а на чверть кільця. Тобто наполовину і знову наполовину. Тепер обсмажте цю цибулю до золотистості. Вже до просмаженої цибулі додайте подрібнений часник.
  • Тепер черга буряка. Почищений і зварений потріть його на дрібній тертці. І додайте до цибулі. Відмінне сусідство. Тепер вміст сковороди (цибуля, буряк) можна посолити і поперчити. Це будуть базові смаки нашого салату. Тушкуємо і помішуємо протягом п'яти хвилин.
  • Тепер підходить час яєць. Варимо їх круто. Нам потрібна щільна, відповідна для салатів текстура. Натираємо яйця на середній тертці.
  • Змішуємо буряк, цибулю, часник, зварені круто яйця, сіль з перцем і посипаємо блюдо зеленню. Отримана суміш підійде для спортсменів і гурманів. Головне, не перегнути палицю. Загальна кількість білків, жирів і вуглеводів відповідають всім стандартам.
  • Одержаний теплий салат сповнений вітамінів і білків. Зелень додасть не тільки смаку, але і аромату. До речі, базилік в цій справі просто майстер.

    Наш рецепт — базовий. У нього можна додавати абсолютно різні інгредієнти і буде смачно. Наприклад, волоські горіхи посилять текстуру. Лимонний сік з невеликою кількістю пекучого перцю додадуть пікантності. Варена курка, звичайно, переведе наш салат в розряд м'ясних, але тим не менш зробить його ситніше і цікавіше.

    Джерело: ukr.media

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *