Практично будь-якій людині знайомий смак дерунів, у якому немає нічого зайвого, інформує Ukr.Media.
Перевага страви полягає в тому, що прості інгредієнти поєднуються і дають приголомшливий результат.
Тому у звичному рецепті дерунів про спеції ви навряд чи почуєте: кулінари воліють обмежуватися сіллю та перцем для більшої виразності страви.
Чи потрібно додавати прянощі до картопляних дерунів?
Якщо вам подобається тільки класична інтерпретація страви з картоплі, то можете не використовувати приправи, оскільки вони зроблять смак трохи іншим.
Якщо вам до душі кулінарні експерименти, то у використанні спецій немає нічого поганого.
Відмінно поєднується з картоплею корисна куркума. Вона, до речі, також допоможе зробити картопляну страву золотистою та ефектною.
Якщо ви хочете надати картоплі цікавого відтінку смаку, то додайте порошок каррі. Деруни стануть неймовірно ароматними та пікантними.
Деякі напевно чули, що мускатний горіх робить смак картоплі благороднішим. Тому і в заготівлю для дерунів можна додати одну щіпку прянощі.
Джерело: ukr.media