Лікарі розповіли, що за допомогою жуйки можна зменшити ризик розвитку хвороб серця

Лікарі розповіли, що у людей, які регулярно жують жувальну гумку, рідше фіксуються проблеми у роботі серця, інформує Ukr.Media.

Фахівці повідомили, що люди, які жують жувальну гумку, мають менше проблем з нездоровим рівнем холестерину — він у любителів жуйки нижчий ще й тому, що жувальна гумка може зменшувати бажання їсти, і у результаті споживається менше жирів.

Крім того, любителі жуйки мають менше проблем з серцем з тієї причини, що така звичка заспокоює парасимпатичну нервову систему — це, своєю чергою, забезпечує загальний спокій.

Лікарі також додали, що жування гумки протягом двадцяти хвилин після приймання їжі дає гігієнічний ефект.

"Знижується ризик виникнення карієсу, запальних захворювань у горлі, що теж позитивно позначається на роботі серцево-судинної системи", — уточнили лікарі.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *