Помічнянська громада робить маленькі кроки задля втілення великої ідеї (ФОТО)

У Помічнянській ОТГ реалізується проєкт «Безпечне довкілля-здорова громада».

Кошти на його фінансування отримала ГО «Молода Помічнянська громада» від ГО «Територія Успіху» в рамках Програми Розвитку ООН.

Після проведення екологічного флешмобу, в рамках якого містяни мали можливість обміняти пластикові пакети на еко сумки, настала черга екологічного форуму, участь в якому взяли участь керівництво міста відомі молоді екоактивісти, небайдужа молодь, представники Молодіжної ради та лідери учнівського самоврядування.

«Наша громада, наша країна, наша планета починається з кожного з нас, тільки зменшивши продукування сміття ми зможемо зробити наш світ крашим», – наголосив міський голова Микола Антошик.

До цього ж  закликають і юні екологи з Помічнянського Центру дитячої та юнацької творчості.

Під час заходу учасники минулорічного проекту від Фонду братів Кличків, Zero Waste, або життя без відходів, поділилися досвідом участі в проєкті, та розповіли як він змінив їхнє життя. Адже, на їх переконання, екологічно дружніми бути просто життєво необхідно, а ще це модно, весело і цікаво.

Тетяна Оліфіренко презентувала еко тубус для збору паперових скляночок від кави та чаю, які будуть потім стануть сировиною для щоденників, блокнотів, зошитів, тощо.

Надзвичайно цікавий майстер-клас з виготовлення еко ручок з паперу та гра «Вчимося сортувати сміття» не залишила нікого з присутніх байдужими.

Помічнянська громада робить маленькі кроки для збереження планети.

Джерело: zpu.kr.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *