Дивовижний продукт – саме так вчені охрестили…
Кориця відома всім завдяки своєму чудовому аромату та смаку. Це не тільки спеція, але і чудовий інгредієнт, який потрібно вживати в їжу для того, щоб бути здоровим. Цей продукт багатий на клітковину, тому у 100 грамах кориці міститься 54 грами клітковини. У спеції також спостерігається велика кількість кальцію і заліза. Вчені довели, що кориця корисна для здоров'я і називають її дивовижною їжею.
Що відбувається в нашому тілі, якщо ми будемо приймати щоранку 1 чайну ложку кориці?
Тіло почне виробляти більш ефективно інсулін, що регулює рівень цукру в крові. Їжа почне правильно перетравлюватись, не викликаючи дискомфорт. Зменшується кількість ракових клітин в нашому тілі. Крім того, кориця:
- Виробляє антикоагулянт і покращує циркуляцією крові.
- Спостерігається заспокійливий ефект, особливо при артриті.
- Запобігає виникненню бактерій в їжі.
- Збільшує когнитивну функцію і пам'ять і рекомендована для людей з неврологічними хворобами.
- Допомагає уникнути захворювань серця і покращує функцію артерій.
- Полегшує симптоми застуди, а також запобігає хворобам, які спричинені вірусами і бактеріями.
- Ми отримуємо більше енергії і уникаємо виснаження.
- Кориця також скорочує ріст ракових клітин і допомагає зменшувати пухлини.
Як правильно приймати корицю?
Кожного ранку додавайте 1 чайну ложку кориці у порошку до кави. Також можна її приймати з лимонним соком або будь-яким соком, чашкою молока чи чаю. Ви можете вживати 1 чайну ложку порошку кориці з 1 чайною ложкою меду. Одним словом, просто додайте цю спецію у свій щоденний раціон, і ви уникнете багатьох хвороб.
Джерело: ukr.media